Get Shit Done 1-op-1 coaching programma

In 3 maanden naar grip op je agenda, meer rust in je hoofd en structuur in je bedrijf.

Heb jij ook al vaak gedacht dat het over enkele weken wel rustiger wordt en je dan eindelijk eens je ideëen écht gaat uitwerken? Je gaat dan niet langer uitstellen en je administratie netjes bijhouden. Maar…helaas komt dit magische moment er nooit. Je hebt thuis en professioneel heel wat ballen hoog te houden en dat overweldigd je. 

Je zou het liefste van al even op de “pauze” knop willen drukken zodat alles even stopt. Je wil veel liever meer tijd besteden aan de zaken doen waar je gepassioneerd door  bent met veel goesting en die je zaak laten groeien. Aan het einde van de dag wil je tevreden terugkijken op een fijne werkdag waarin je een stapje dichter staat bij je doelen. 

Misschien herken je het volgende wel: 

 • Je bent met volle overtuiging in het ondernemerschap gestapt om meer vrijheid te ervaren maar dat valt nu toch dik tegen. Je vraag je af hoe andere het in godsnaam allemaal bolwerken. 
 • Je werkt lange werkweken en graag maar haalt er naar je gevoel te weinig uit. 
 • Je bent gepassioneerd door wat je doet maar vind de rompslomp die komt kijken bij het ondernemerschap vervelend 
 • Je zorgt niet goed voor jezelf: je eet soms je avondeten achter je bureau of ligt in je bed nog te piekeren over je zaak.  

Laat jij ook kansen liggen door je chaotische manier van werken?

Ik zie heel veel ondernemers die ontzettend goed zijn in hun vak maar doordat ze chaotisch zijn en ongeorganiseerd te werk gaan, laten ze heel wat kansen liggen. Je bedrijf geraakt nooit echt van de grond of misschien heb je wel net te veel klanten en krijg je het niet allemaal gebolwerkt. 

Soms wil je gewoon even dat de hele mallemolen zou stoppen… Zonde! Helaas is er geen magisch moment waarop het plots rustiger zal worden, het wordt enkel lastiger als je bedrijf wilt laten groeien maar er geen structuur is. 

Je weet wie je klanten zijn, je weet dat je wilt groeien met je zaak maar je wilt niet dat je bedrijf je hele leven is. Je wilt ook tijd voor een privé leven en gewoon doen wat je leuk vind! 

Stel je eens voor hoe het zou zijn als…

 • Je aan het einde van de week een voldaan & relaxed gevoel hebt omdat je alle belangrijke taken hebt afgerond.
 • Je ten allen tijde overzicht en focus hebt.
 • Meer tijd & rust voor de zaken die er echt toe doen zoals tijd met familie en vrienden.
 • Een realistische tijdsplanning waardoor je nooit meer in tijdsnood komt en grip op je tijd hebt.
 • Bereiken van je grootste dromen en doelen door het opmaken van een haalbaar stappenplan.
 • Een mooie omzet die voortkomt uit je ideale klanten die waarderen  wat je doet.

Misschien heb je al eens een cursus time management gevolgd of gebruik je een planner. Je werkt misschien al met een freelancer die enkele taken van je overneemt. Of je hebt een fancy productiviteitstool maar geraakt er eigenlijjk niet aan uit. Vaak zijn deze zaken maar klein stukjes van de puzzel. 

Het gaat ook over of je de juiste taken doet die bijdragen tot je doelen, op welke manier je je tijd besteedt of je efficiënt werkt en hoe het zit met je werkplezier en energie. In mijn traject focus ik op deze gehele puzzel van alle deeltjes. 

Ik ben een workaholic en had zoals veel mensen geen idee hoe ik mijn werk efficiënt kon inplannen als diëtiste en dat gaf me veel stress. Gelukkig heeft Elisa mij geholpen. Ze is een echte professional en denkt steeds mee met jouw situatie. Ze laat jou zoeken naar een productieve manier van werken die bij jou past. Hierdoor heb ik een plan waar ik altijd op kan terugvallen als het minder goed gaat met mijn focus & structuur en heb ik ook meer vrije tijd. ik weet nu exact wat ik moet doen om mijn zaak te laten groeien!
Lore
Diëtiste

Mijn missie

Heb jij ook een heleboel dromen? Wil je impact maken op de wereld maar lijkt het je aan tijd te ontbreken? Je agenda wordt steeds voller, je stressniveau stijgt en je takenlijst wordt steeds groter maar toch lijk je niet vooruit te gaan.

Daar ga ik je bij helpen!

Het is mijn missie om je te helpen je doelen in werkelijkheid te brengen. Ik help je bij het creëren van orde en overzicht in je werk. We gaan experimenteren, evalueren & terug bijsturen zodanig dat jij voor jezelf weet wat je nodig hebt om productief & gefocust aan de slag te gaan. 

Zo ontstaat er tijd en ruimte in je hoofd om te werken AAN je bedrijf zodat je bedrijf kan groeien op een fijne manier.

Het programma is ideaal voor jou als je:

 • Op zoek bent naar een coach die jouw persoonlijk coacht. Jij wilt niet in groep gecoached worden of niet de zoveelste cursus kopen die dan blijft liggen. 
 • Met volle overtuiging en passie ondernemer bent die al minimum 1 jaar bezig is. 
 • Je wilt groeien met je bedrijf maar hebt daar geen burn-out voor over.
 • Echt klaar bent om actie te ondernemen en je organisatie onder de loep te nemen
 • Chaotisch en/of creatief bent en worstelt met thema’s zoals focus, structuur, planning, uitstelgedrag, perfectionisme, “nee” zeggen, doelen behalen, je overweldigd voelen, prioritiseren en time management

Hallo, ik ben Elisa, jouw structuur coach!

Ik heb zelf gewerkt in grote bedrijven, bij start-up’s en 2 bedrijven opgericht. Maar een aantal zaken zag ik overal terugkomen: een gebrek aan structuur, planning en focus, zowel op persoonlijk niveau als op organisatie niveau. Zo’n zonde! 

En ook bij veel ondernemers zie ik dit thema terugkomen. Ik vind het zo jammer om te zien dat gepassioneerde ondernemers die echt goed zijn in hun vak, zich laten tegenhouden door een gebrek aan deze skills. Je kunt het immers leren! 

En daar ga ik jou bij helpen. Door mijn eigen methode toe te passen bij de opstart van mijn bedrijf had ik na minder dan 6 maanden al een uitverkochte lancering, 10k omzet/ maand en ging ik van 500 naar 1500 volgers. Bovendien ging ik van 65u werken naar 30u werken per week op enkele maanden.

En dat allemaal met veel plezier, rust en vertrouwen. Ik geloof er heilig in dat dit niet had gekund zonder focus, strategie, structuur en planning. Ook jij kunt dit, en ik kan je vertellen hoe.

In dit traject help ik je met…

 • Je doelen bereiken: We gaan kijken naar jouw business en waar je naartoe wilt. Vandaar gaan we haalbare doelen stellen en gaan we regelmatig evalueren en terug bijsturen zodat je écht resultaat behaalt.
 • Een flow mindset ontwikkelen: We gaan onderzoeken welke overtuigingen jou helpen en welke jou tegenhouden en hoe je deze kunt gaan veranderen. Van een busy mindset ga ik je naar een flow mindset brengen.
 • Een planning die past bij jouw leven: Ik help je in de zoektocht naar een planning die past bij jouw levensstijl en persoonlijkheid. Op deze manier creëer jij grip op je tijd.
 • Van focus een gewoonte maken: Je gaat aanleren welke structurele aanpassingen er nodig zijn om je beter te kunnen focussen. Ik leer je ook hoe je eindelijk van al die afleidingen zoals je gsm & mail kunt afgeraken.
 • Je business efficiënter maken: Ik neem samen met jou je hele business en takenpakket onder de loep en we ontwikkelen een strategie  om je business meer automatisch en efficiënt te laten draaien.
 • Je energie strategisch inzetten: Je leert hoe je meer “nee” kunt zeggen en je eigen energie kunt managen zodat je productief kunt maar ook in rustmodus kunt gaan wanneer je dit nodig hebt. Altijd maar doorgaan is niet het antwoord! 
 • Beter omgaan met je uitstelgedrag:  Ik toon jou hoe je ervoor kunt zorgen dat je eindelijk taken gaat afwerken die je uitstelt. Perfectionisme, faalangst of afleiding? Klaar daarmee! 
 • Vrijheid: Zodat jij groeit met je bedrijf en tegelijkertijd rust en vrijheid ervaart.

Wat kun je verwachten uit het coaching traject?

Een blijvende verandering

Door je nieuwe mindset, manier van werken & focusplan heb je steeds een stevige basis waar je kunt op verder bouwen. Een investering waar je zowel privé als professioneel nog lang de vruchten van zult plukken!

Helderheid

Meteen in onze eerste sessie starten we met het bepalen van jouw doelen en van daaruit gaan we ook de prioriteiten gaan bepalen. Op deze manier heb jij altijd helder  waar jouw kostbare tijd en energie naartoe mag gaan. 

Persoonlijke begeleiding

Ik ben beschikbaar voor al jouw kleine & grote vragen en je kunt me alles doorsturen om feedback op te krijgen. We spreken elkaar regelmatig zodat je steeds vooruitgang blijft boekt.

Accountability

Als coach is jouw succes mijn grootste drijfveer! Ik ben die stok achter de deur die je een liefdevolle schop onder de kont kan geven als dat nodig is of je kan wijzen op blinde vlekken in je gedachtengang.

Deze mensen gingen je voor:

Ik volgde het 'Get Shit Done' coachingsprogramma bij Elisa, waarbij ik wekelijks privécoaching kreeg en ook toegang tot verschillende modules rond oa. focus, productiviteit en planning. Toen ik instapte was ik net de overstap van zelfstandige in bijberoep naar zelfstandige in hoofdberoep aan het maken en dat kan best overweldigend en stresserend zijn. Elisa heeft me enorm geholpen om de touwtjes van mijn eigen planning in handen te houden, om heldere doelen te stellen en om beter om te gaan met overwhelm. Dankzij Elisa kan ik mij nu beter focussen tijdens het werken, heb ik een veel betere structuur bij het werken én vooral: ik voel me veel rustiger terwijl ik doe wat ik moet doen! Mijn dagplanning komt nu overeen met mijn ideale dag! Dankjewel Elisa!
Fantina Van Berendoncks
Pilates instructrice & copywriter
5/5
 Ik heb het gevoel dat ik enorm veel "wijzer" ben geworden over mijn manier van werken. Ik wist wel waar ik mee worstelde, maar ik wist niet HOE ik het moest aanpakken en dankzij jou heb ik daar al veel beter zicht op en heb ik hands-on tips over hoe ik concreet aan de slag kan! Ervoor had ik het gevoel dat ik niet het maximale uit mezelf kon halen door mijn manier van werken. Elisa heeft ervoor gezorgd dat ik met praktische en onmiddellijk implementeerbare tips heel doelgericht en efficiënter aan de slag kan gaan. (Olivia, schoenenontwerpster)
5/5
Ik geef Elisa een 10/10 als coach! Ze gaf heel veel inzichten en tips die ik meteen praktisch kon toepassen. Geen onnodige blabla maar to the point. Dat had ik nodig ! Het altijd “druk druk druk” zijn is voor mij gestopt en door mijn focusuren kan ik werken aan de zaken die belangrijk zijn voor mij en op die manier veel meer genieten van mijn zaak. Ik heb zelfs mijn collega’s geïnspireerd met mijn nieuwe manier van werken! Aanrader!
Liesbeth Vereecken
Ecologisch tuinontwerper
5/5

BONUS: masterclasses van deze experts

MASTERCLASS OVER INSTAGRAM

Ik ben Sheila Drieman, ik ben 30 jaar en ik werk als Instagram coach.

In mijn eigen onderneming help en coach ik vrouwelijke ondernemers (of ondernemers to be) om de beste resultaten te behalen via Instagram.
Ik help niet alleen met meer bereik, maar ook om de juiste volgers en meer leuke klanten aan te trekken. Dit doe ik d.m.v. cursussen en 1 op 1 coaching.

In mijn live masterclass zullen we het hebben over hoe je je bereik kunt vergroten, meer juiste volgers kunt aantrekken en hiervan vervolgens klanten kunt maken.

MASTERCLASS OVER MINDFULNESS, STRESS EN MEDITATIE

Mijn naam is Suzan van der Goes

Ik werk als coach, mindfulness en zelfcompassietrainer met een achtergrond in het bedrijfsleven. Mijn focus ligt op mensen tools te geven om meer rust te ervaren, op eigen kracht te vertrouwen en in balans te zijn.

Mindfulness, meditatie en zelfcompassie hebben mij veel gebracht. Meditatie heeft mij o.a. geleerd om automatische stressreacties te herkennen en gedachtepatronen te ontdekken. Door dit bewust te zijn kan ik keuzes maken en stress beantwoorden in plaats van alleen te reageren. Zo ervaar ik meer vrijheid en rust! Dit gun ik iedereen. 

In de live masterclass zullen we het hebben over de voordelen van mindfullness en meditatie en het effect ervan op stress. Ik laat je deze effecten ook ervaren tijdens een meditatie.
 

MASTERCLASS OVER PROCESSEN EN OPTIMALISATIE

 
Ik ben Naomi Mardaci, 31 jaar en gekend als Problem solver & VA.
 
Als Virtual Assistant ondersteun en ontlast ik ondernemers.
Niet alleen met hun administratie, online tools op te zetten en te automatiseren.
Maar ook door bedrijfsprocessen in te richten, te evalueren EN te optimaliseren.
 

En net dat gaan we in de masterclass bespreken en bekijken.
Hoe kan jij jouw bedrijfsprocessen in kaart brengen, hoe kan je deze evalueren EN optimaliseren.

Er is een andere mogelijkheid dan je huidige manier van werken. Werken met focus, overzicht en rust. Een balans tussen je ambities, doelen en dromen maar ook plezier, ontspanning, tijd voor jezelf en je geliefden. Het Get Shit Done programma gaat je hierbij helpen om dit te bereiken want het is haalbaarder dan je denkt.

"Ik ben zo dankbaar dat ik het gedurfd heb om eindelijk eens in mezelf en mijn productiviteit te investeren. Ik ben al een aantal jaren zelfstandig kapster maar er kon toch nog heel wat beter in het werken aan mijn bedrijf. Door Elisa heb ik geleerd hoe ik dit structureel kan inplannen en ook beter de balans kan bewaren tussen mijn privé en werk. Ik kan iedereen een Elisa aanraden in je leven!" (Esther, kapster)
"Door het traject van Elisa te volgen heb ik eindelijk het zelfvertrouwen gevonden om volledig te gaan voor mijn droom als zelfstandige. Voor het traject bleef ik hier maar over twijfelen, maar samen met Elisa heb ik een stappenplan opgesteld en nu is het zo ver! Door haar heb ik mijn doelen behaald en werk ik met meer focus, overzicht en rust. Eeuwige dank!!" (Marie, copywrter)
Ik ben superblij met de begeleiding van Elisa. Ik heb er heel veel praktische tips uitgehaald die me echt helpen om beter en efficiënter te werken. Als het druk is, kan ik hier steeds naar teruggrijpen. Ook het opstellen van mijn doelen was voor mij een eye-opener. Heel erg bedankt Elisa!" (Lore, diëtiste)
Previous
Next

Alle praktische informatie op een rijtje:

 • De kostprijs van het traject: 1750 euro (excl. BTW). Je kunt dit bedrag op voorhand betalen maar het is ook mogelijk om dit in 2 of 3 termijnen te betalen gedurende het traject (zonder meerkost). Daarnaast bied ik je ook een “niet tevreden, geld terug” garantie. Als je de 1-op-1 coaching volledig doorlopen hebt maar toch niet tevreden bent, geef ik je zonder gedoe je geld terug. Zo overtuigd ben ik nu eenmaal dat het je zal helpen!
 • Startdatum: Je kunt op elk moment instappen voor het programma als er nog plaatsen zijn. Ik begeleid max. 10 personen tegelijk 1-op-1.
 • Live masterclasses: Tijdens het programma kun je ook deelnemen aan 3 masterclasses van top experts in hun vakgebied. Als je er niet live kunt bij zijn, ontvang je nadien de opname. 

FAQ

Al jouw vragen over het Get Shit Done traject beantwoord! 

Hoe persoonlijk is het traject? Heel persoonlijk! Je ontvangt 7 keer  een nieuwe videomodule en werkboek met oefeningen. In onze online coaching sessies van 30 minuten bespreken we de inhoud van de videomodule, de bijbehorende oefeningen en denk ik met je mee hoe jij alles kunt gaan toepassen in je dagelijkse leven en organisatie. Daarnaast volg ik ook jouw doelen mee op en pas ik het programma waar nodig aan op jouw behoeftes. Ik ben ook beschikbaar tussentijds voor al je grote en kleine vragen via Whatsapp en mail. Daar kun je binnen de 48h antwoord verwachten. 

Hoeveel tijd kost het traject voor mij? Het gehele traject duurt 3 maanden. Je ontvangt 7 keer een nieuwe videomodule en werkboek met oefeningen. Dit zal telkens ongeveer een uur duren per week om te bekijken en aan te vullen. Daarna bespreken we deze module en de oefeningen in onze  coaching sessie van 30 minuten.  Ik zou dus rekenen op gemiddeld zo’n 1u per week dat je bezig bent met de oefeningen en coaching. Dit klinkt misschien veel maar dit is een investering om meer tijd te gaan besparen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je door dit traject te gaan volgen net bewuster wordt van je tijdsbesteding en ook tijd gaat besparen. 

Gebeurt het traject online? Klopt! Om zowel voor jou als mij tijd te besparen, gebeuren de sessies via videocall en ben ik daarnaast bereikbaar via mail en Whatsapp voor al je grote & kleine vragen.

Wat heb ik zelf nodig van materiaal? Een computer, laptop of tablet met internetverbinding en een webcam.

Voor wie is het traject bedoeld? Voor alle mensen met een eigen bedrijf (in hoofd-of bijberoep). Tot mijn klanten behoren kennisondernemers (zoals bv. coaches, consultants en marketeers) maar ook creatieve ondernemers (zoals bv. fotografen, copywriters en illustrators) online ondernemers, CEO’s in een start-up of scale-up en eenmanszaken. Behoor je hier niet toe maar wil je ook graag meer focus & planning? Contacteer me voor de mogelijkheden via een e-mail naar elisa.vergote@ludens-coaching.be

Kan het traject ook op factuur? Jazeker, ik stuur je bij de inschrijving een factuur op. Het is ook mogelijk het traject in 2 of 3 termijnen te betalen. Daarnaast geef ik je ook een “niet tevreden, geld terug” garantie.

Ik ben nog geen zelfstandige of zelfstandige in bijberoep, is het traject dan ook voor mij? Dat kan eventueel maar is te bekijken per persoon. Contacteer me voor de mogelijkheden via een e-mail naar elisa.vergote@ludens-coaching.be en ik bekijk graag met jou als er een match is. Elk traject is persoonlijk dus we vertrekken vanuit jouw situatie & noden. 

Hoe weet jij wat ik nodig hebt als strategie? Ik bied je steeds verschillende methodes aan zodat jij kunt gaan experimenteren en evalueren wat je nodig hebt om gefocust & gestructureerd te werken. Als coach ken ik de voor- en nadelen van elke methode en de belangrijkste valkuilen zodat jij meteen kunt experimenten met methodes die passen binnen jouw bedrijf en jouw persoonlijkheid.

Welke topics komen er aan bod in het traject? Mindset – productiviteit – planning- focusgewoontes – uitstelgedrag – breinvriendelijk werken – perfectionisme – grenzen stellen – energy management – automatiseren van je taken – tools & systemen – doelen stellen – je overweldigd voelen – je ideale tijdsbesteding – je eigen productief ritme.

Is er een specifieke methode die ik ga aanleren? Ik leer jou mijn framework aan om optimaal gebruik te maken van je tijd. Daarnaast gaan we vooral veel experimenteren, jezelf beter leren kennen, nieuwe gewoontes ontwikkelen, de organisatie van je bedrijf onder de loep nemen en denk ik met je mee als je tegen bepaalde issues aanloopt. 

Heb ik onbeperkt toegang tot de video’s en de werkboeken? Yes, de videomodules en de werkboeken zijn voor jou dus je kunt deze eindeloos opnieuw gebruiken. Ook de coaching sessies worden opgenomen dus deze kun je ook later nog eens opnieuw bekijken.

Is er nog iets onduidelijk of heb je een vraag? Stuur me gerust een mail en ik help je graag verder: elisa.vergote@ludens-coaching.b

Als je niets verandert aan je manier van werken, zul je je gestrest blijven voelen en je doelen niet bereiken. Het zal niet plots magisch rustig worden.

Jij hebt alles in huis voor een succesvol bedrijf. Alleen is het nu tijd om slimmer te gaan werken en niet harder. En met deze strategie kan ik je helpen!

Plan een kennismaking in en dan kijken we samen waar je op dit moment staat, waar je naartoe wilt en hoe je daar kunt geraken. We kijken daarbij ook als het slim is om het Get Shit Done programma te volgen in jouw situatie.

No worries, het gesprek is 100% vrijblijvend.

Top