1-op-1 coaching programma

Get Shit Done!

Wil jij ook meer rust, focus en planning?

Heb jij ook al vaak gedacht dat het over enkele weken wel rustiger wordt en je dan eindelijk eens je ideëen écht gaat uitwerken? Je gaat dan niet langer uitstellen en je administratie netjes bijhouden. Maar…helaas komt dit magische moment er nooit.

Ikzelf heb doorheen de jaren hard gewerkt om een systeem te vinden die werkt voor mij: hoe ik zowel productief kan zijn maar ook rust kan nemen. Hoe ik een balans kan vinden tussen de 100 nieuwe ideëen die ik elke dag heb en focus op mijn doelen. Ik heb me hiervoor door heel wat trainingen, tips en boeken geworsteld maar vond nooit een programma die alle verschillende elementen rond focus, productiviteit en planning combineerde. Dus ontwikkelde ik mijn eigen programma.

En in augustus is het terug zo ver! Dan kun je deelnemen aan het Get Shit Done programma. Hét 1-op-1 coaching programma als je worstelt met planning, overzicht, focus en productiviteit. 

Hoe zou het voor je zijn als…

 • Je aan het einde van de week een voldaan & relaxed gevoel hebt omdat je alle belangrijke taken hebt afgerond.
 • Je ten allen tijde overzicht en focus hebt.
 • Meer tijd & rust voor de zaken die er echt toe doen zoals tijd met familie en vrienden.
 • Een realistische tijdsplanning waardoor je nooit meer in tijdsnood komt.
 • Bereiken van je grootste dromen en doelen door het opmaken van een realistisch stappenplan.

Heb jij ook een heleboel dromen? Wil je impact maken op de wereld maar lijkt het je aan tijd te ontbreken? Je agenda wordt steeds voller, je stressniveau stijgt en je takenlijst wordt steeds groter maar toch lijk je niet vooruit te gaan.

Daar ga ik je bij helpen!

Het is mijn missie om je te helpen je doelen in werkelijkheid te brengen. Ik help je bij het creëren van orde en overzicht in je werk. We gaan experimenteren, evalueren & terug bijsturen zodanig dat jij voor jezelf weet wat je nodig hebt om productief & gefocust aan de slag te gaan. Zo ontstaat er tijd en ruimte in je hoofd om te werken AAN je bedrijf zodat je bedrijf kan groeien op een fijne manier.

Het programma is voor jou als je:

 • Een ondernemer bent: startend of ervaren ondernemer, in hoofdberoep of in bijberoep, met een klein of groot team
 • Echt klaar bent om actie te ondernemen en je organisatie onder de loep te nemen
 • Chaotisch en/of creatief bent en worstelt met focus, structuur, planning, uitstelgedrag, perfectionisme, “nee” zeggen, doelen behalen, je overweldigd voelen, prioritiseren en time management
 • 1,5 u per week wilt investeren in het programma: 30 min. in de coaching sessies tweewekelijks en iets meer dan 1u om de videomodule te bekijken en de oefeningen te maken van die week. Het voelt nu misschien alsof je deze tijd niet hebt maar zie het als een investering waardoor je over enkele weken tijd gaat besparen. 

Voldoe je niet aan deze criteria? Stuur me dan even een mail (elisa.vergote@ludens-coaching.be) en dan bekijken we of het programma iets voor jou is. 

Het programma start vanaf 2 augustus. Je kunt je momenteel inschrijven voor het programma.

Get Shit Done programma

3 maanden gaan we aan de slag a.d.h.v. 8 videomodules:

 • Module 1 – Doelen stellen: In deze module gaan we breder gaan kijken naar jouw leven en waar je naartoe wilt. Vandaar gaan we haalbare doelen stellen.
 • Module 2 – Mindset: We gaan onderzoeken welke overtuigingen jou helpen en welke jou tegenhouden en hoe je deze kunt gaan veranderen. Je mindset over productief zijn is ontzettend belangrijk voor je geluksgevoel tijdens je werk.
 • Module 3 – Planning:  Hierin leer je hoe je een planning kunt opstellen die past in jouw leven en hoe je deze kunt volhouden. Jij bepaalt zelf hoeveel je gedaan wilt krijgen op een dag! 
 • Module 4  – Focus: Je gaat aanleren hoe je van focus een gewoonte kunt maken en welke structurele aanpassingen er nodig zijn om je beter te kunnen focussen. Ik leer je ook hoe je eindelijk van al die afleidingen zoals je gsm & mail kunt afgeraken.
 • Module 5 – Automatiseer je business: Hierin gaan we kijken naar enkele principes die je zullen helpen om te prioritiseren en ook naar slimme systemen installeren om je business meer automatisch te laten draaien.
 • Module 6 – Energy management: Je leert hoe je meer “nee” kunt zeggen en je eigen energie kunt managen zodat je productief kunt maar ook in rustmodus kunt gaan wanneer je dit nodig hebt. Altijd maar doorgaan is niet het antwoord! 
 • Module 7 – Uitstelgedrag:  Ik toon jou hoe je ervoor kunt zorgen dat je eindelijk taken gaat afwerken die je uitstelt. Perfectionisme, faalangst of afleiding? Klaar daarmee! 
 • Module 8 – Jouw persoonlijk focus plan: Ik zorg dat je het programma afrondt met een persoonlijk plan zodat je niet terug in je oude gewoontes vervalt.

Na deze 3 maanden zul je een stevige basis hebben waar je altijd kunt op terugvallen en je valkuilen herkennen als het gaat over time management, focus en planning.

Wat kun je verwachten uit het coaching traject?

Een blijvende verandering

Door je nieuwe mindset, manier van werken & focusplan heb je steeds een stevige basis waar je kunt op verder bouwen. Een investering waar je nog lang de vruchten van zult plukken!

Actie in de taxi

Als coach daag ik je uit tot een experimentele houding. We gaan samen actie ondernemen zodat we kunnen leren, evalueren en bijsturen en uiteindelijk heel helder weten wat wel en niet werkt voor jou.

Persoonlijke begeleiding

Ik ben beschikbaar voor al jouw kleine & grote vragen en ben je grootste cheerleader along the way! We spreken elkaar wekelijks 45 min. gedurende 10 weken zodat je steeds vooruitgang blijft boeken.

Snel resultaat

Als coach is jouw succes mijn grootste drijfveer! We gaan in het begin stevig aan de slag waardoor je na 3 weken al meteen resultaat zult merken in jouw stressniveau én de groei van je bedrijf.

Deze mensen gingen je voor:

Ik ben een workaholic en heb zoals veel mensen geen idee hoe ik mijn werk efficiënt kan inplannen als diëtiste en dat geeft me veel stress. Gelukkig heeft Elisa mij geholpen. Ze is een echte professional en denkt steeds mee met jouw situatie. Ze laat jou zoeken naar een productieve manier van werken die bij jou past. Hierdoor heb ik een plan waar ik altijd op kan terugvallen als het minder goed gaat met mijn focus & structuur. (Lore, diëtiste)
5/5
 Ik heb het gevoel dat ik enorm veel "wijzer" ben geworden over mijn manier van werken. Ik wist wel waar ik mee worstelde, maar ik wist niet HOE ik het moest aanpakken en dankzij jou heb ik daar al veel beter zicht op en heb ik hands-on tips over hoe ik concreet aan de slag kan! Ervoor had ik het gevoel dat ik niet het maximale uit mezelf kon halen door mijn manier van werken. Elisa heeft ervoor gezorgd dat ik met praktische en onmiddellijk implementeerbare tips heel doelgericht en efficiënter aan de slag kan gaan. (Olivia, schoenenontwerpster)
5/5
Voor onze samenwerking hadden we enkel een visie. Door met Elisa samen te werken hebben we onze manier van werken en taken veel meer gestructureerd. We weten nu exact wat we elke dag moeten doen om onze grotere doelen te behalen. Elisa weet van aanpakken en werkt vastberaden en zeer gedreven. Ze was ook steeds voorbereid en kon ons gestructureerd wegwijs maken bij de verder oprichting van onze onderneming. Het gaf een boost aan onszelf en ons project door met haar te werken! Bedankt!
(Jozefien, VZW eigenaar)
5/5

Wat is er allemaal inbegrepen in het traject?

 • 6 keer een  1-op-1 coaching sessie van 30 minuten op een moment die voor beiden past
 • 7 keer een nieuw werkboek & videomodule met tips en oefeningen waar je levenslang toegang toe hebt en op je eigen tempo kunt doorlopen.
 • Maandelijks 2u focusuren (in groep, optioneel)
 • Support & accountability community met de andere coachees (max. 6 personen per groep)
 • Templates en checklists rond planning, focus en doelen stellen
 • Ik ben beschikbaar voor al jouw kleine & grote vragen via Whatsapp en e-mail zodat je altijd snel geholpen wordt.

Het belangrijkste om echt verandering te creëren zijn de videomodules, het werkboek en dat ik jou regelmatig kan coachen en opvolgen via de coaching sessies, de andere zaken zijn optioneel en naargelang jouw behoefte. De individuele coaching sessies worden ingepland op een moment dat zowel voor jou als mij past. Voorzie idealiter zo’n 2u per week om met de oefeningen aan de slag te gaan en de coaching sessies. Hoe beter je voorbereid bent,  hoe meer je uit de 1-op-1 sessies haalt natuurlijk. No worries, we gaan samen bekijken hoe je deze tijd kunt creëren voor jezelf! 

Alle praktische informatie op een rijtje:

 • De kostprijs van het traject: 1250 euro (excl. BTW). Als je voor 16 juli inschrijft, kun je genieten van een korting van 250 euro. Je kunt dit bedrag op voorhand betalen maar het is ook mogelijk om dit in 2 of 3 termijnen te betalen gedurende het traject (zonder meerkost). Daarnaast bied ik je ook een “niet tevreden, geld terug” garantie. Als je de 1-op-1 coaching volledig doorlopen hebt maar toch niet tevreden bent, geef ik je zonder gedoe je geld terug. Zo overtuigd ben ik nu eenmaal dat het je zal helpen!
 • Startdatum: Het programma start 2 augustus en duurt 3 maanden
 • Inschrijven:  Je kunt je momenteel inschrijven voor het programma. Bij de vorige 2 rondes waren de plaatsen voor het traject een week voor de start uitverkocht en bovendien zijn er maximum 20 plaatsen beschikbaar.
 • Bonussen: Als je je inschrijft voor 16 juli ontvang je een korting van 250 euro en maar liefst 2 bonussen: een template om je financiën bij te houden en een stappenplan om je omgeving te organiseren.

Wil je graag zeker weten als het programma iets voor jou is of heb je nog vragen? Stuur me een e-mail en dan plannen we een korte kennismakingscall in (elisa.vergote@ludens-coaching.be). Dan maak ik een halfuurtje voor je vrij en kun je me al jouw vragen stellen! 

Er is een andere mogelijkheid dan je huidige manier van werken. Werken met focus, overzicht en rust. Een balans tussen je ambities, doelen en dromen maar ook plezier, ontspanning, tijd voor jezelf en je geliefden. Het Get Shit Done programma gaat je hierbij helpen om dit te bereiken want het is haalbaarder dan je denkt.

"Ik ben zo dankbaar dat ik het gedurfd heb om eindelijk eens in mezelf en mijn productiviteit te investeren. Ik ben al een aantal jaren zelfstandig kapster maar er kon toch nog heel wat beter in het werken aan mijn bedrijf. Door Elisa heb ik geleerd hoe ik dit structureel kan inplannen en ook beter de balans kan bewaren tussen mijn privé en werk. Ik kan iedereen een Elisa aanraden in je leven!" (Esther, kapster)
"Door het traject van Elisa te volgen heb ik eindelijk het zelfvertrouwen gevonden om volledig te gaan voor mijn droom als zelfstandige. Voor het traject bleef ik hier maar over twijfelen, maar samen met Elisa heb ik een stappenplan opgesteld en nu is het zo ver! Door haar heb ik mijn doelen behaald en werk ik met meer focus, overzicht en rust. Eeuwige dank!!" (Marie, copywrter)
Ik ben superblij met de begeleiding van Elisa. Ik heb er heel veel praktische tips uitgehaald die me echt helpen om beter en efficiënter te werken. Als het druk is, kan ik hier steeds naar teruggrijpen. Ook het opstellen van mijn doelen was voor mij een eye-opener. Heel erg bedankt Elisa!" (Lore, diëtiste)
Previous
Next

Hallo, ik ben Elisa, jouw structuur coach!

Ik heb zelf gewerkt in grote bedrijven, bij start-up’s en 2 bedrijven opgericht. Maar een aantal zaken zag ik overal terugkomen: een gebrek aan structuur, planning en focus, zowel op persoonlijk niveau als op organisatie niveau. Zo’n zonde! En ook bij veel ondernemers zie ik dit thema terugkomen. Ik vind het zo jammer om te zien dat gepassioneerde ondernemers die echt goed zijn in hun vak, zich laten tegenhouden door een gebrek aan deze skills. Je kunt het immers leren! En daar ga ik jou bij helpen. Door mijn eigen methode toe te passen bij de opstart van mijn bedrijf had ik na minder dan 6 maanden al een uitverkochte lancering, 10k omzet/ maand en ging ik van 500 naar 1500 volgers. Bovendien ging ik van 65u werken naar 30u werken per week. En dat allemaal met veel plezier, rust en vertrouwen. Ik geloof er heilig in dat dit niet had gekund zonder focus, structuur en planning. Als ik het kan, kan jij het ook!

FAQ

 

Al jouw vragen over het Get Shit Done traject beantwoord! 

Hoe persoonlijk is het traject? Heel persoonlijk! Je ontvangt 7 keer  een nieuwe videomodule en werkboek met oefeningen. In onze online coaching sessies van 30 minuten bespreken we de inhoud van de videomodule, de bijbehorende oefeningen en denk ik met je mee hoe jij alles kunt gaan toepassen in je dagelijkse leven en organisatie. Daarnaast volg ik ook jouw doelen mee op en pas ik het programma waar nodig aan op jouw behoeftes. Ik ben ook beschikbaar tussentijds voor al je grote en kleine vragen via Whatsapp en mail. Daar kun je binnen de 48h antwoord verwachten. 

Hoeveel tijd kost het traject voor mij? Het gehele traject duurt 3 maanden. Je ontvangt 7 keer een nieuwe videomodule en werkboek met oefeningen. Dit zal telkens ongeveer een uur duren per week om te bekijken en aan te vullen. Daarna bespreken we deze module en de oefeningen in onze  coaching sessie van 30 minuten.  Ik zou dus rekenen op gemiddeld zo’n 1u per week dat je bezig bent met de oefeningen en coaching. Dit klinkt misschien veel maar dit is een investering om meer tijd te gaan besparen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je door dit traject te gaan volgen net bewuster wordt van je tijdsbesteding en ook tijd gaat besparen. 

Gebeurt het traject online? Klopt! Om zowel voor jou als mij tijd te besparen, gebeuren de sessies via videocall en ben ik daarnaast bereikbaar via mail en Whatsapp voor al je grote & kleine vragen.

Wat heb ik zelf nodig van materiaal? Een computer, laptop of tablet met internetverbinding en een webcam.

Voor wie is het traject bedoeld? Voor alle mensen met een eigen bedrijf (in hoofd-of bijberoep). Tot mijn klanten behoren kennisondernemers (zoals bv. coaches, consultants en marketeers) maar ook creatieve ondernemers (zoals bv. fotografen, copywriters en illustrators) online ondernemers, CEO’s in een start-up of scale-up en eenmanszaken. Behoor je hier niet toe maar wil je ook graag meer focus & planning? Contacteer me voor de mogelijkheden via een e-mail naar elisa.vergote@ludens-coaching.be

Kan het traject ook op factuur? Jazeker, ik stuur je bij de inschrijving een factuur op. Het is ook mogelijk het traject in 2 of 3 termijnen te betalen. Daarnaast geef ik je ook een “niet tevreden, geld terug” garantie.

Ik ben nog geen zelfstandige of zelfstandige in bijberoep, is het traject dan ook voor mij? Dat kan eventueel maar is te bekijken per persoon. Contacteer me voor de mogelijkheden via een e-mail naar elisa.vergote@ludens-coaching.be en ik bekijk graag met jou als er een match is. Elk traject is persoonlijk dus we vertrekken vanuit jouw situatie & noden. 

Hoe weet jij wat ik nodig hebt als strategie? Ik bied je steeds verschillende methodes aan zodat jij kunt gaan experimenteren en evalueren wat je nodig hebt om gefocust & gestructureerd te werken. Als coach ken ik de voor- en nadelen van elke methode en de belangrijkste valkuilen zodat jij meteen kunt experimenten met methodes die passen binnen jouw bedrijf en jouw persoonlijkheid.

Welke topics komen er aan bod in het traject? Mindset – productiviteit – planning- focusgewoontes – uitstelgedrag – breinvriendelijk werken – perfectionisme – grenzen stellen – energy management – automatiseren van je taken – tools & systemen – doelen stellen – je overweldigd voelen – je ideale tijdsbesteding – je eigen productief ritme.

Is er een specifieke methode die ik ga aanleren? Ik leer jou mijn framework aan om optimaal gebruik te maken van je tijd. Daarnaast gaan we vooral veel experimenteren, jezelf beter leren kennen, nieuwe gewoontes ontwikkelen, de organisatie van je bedrijf onder de loep nemen en denk ik met je mee als je tegen bepaalde issues aanloopt. 

Heb ik onbeperkt toegang tot de video’s en de werkboeken? Yes, de videomodules en de werkboeken zijn voor jou dus je kunt deze eindeloos opnieuw gebruiken. Ook de coaching sessies worden opgenomen dus deze kun je ook later nog eens opnieuw bekijken.

Is er nog iets onduidelijk of heb je een vraag? Stuur me gerust een mail en ik help je graag verder: elisa.vergote@ludens-coaching.b

Waarom zou je met een structuur coach werken? 

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met je productiviteit, planning en structuur.
Ja, je kunt alle boeken en onderzoek lezen over dit onderwerp die ik las.  Ja, je kunt alle trainingen, seminars en cursurssen hierover volgen die ik volgde. Ja, je kunt blijven tijd verspillen met tips googelen over time management.

Toch raad ik je aan om met een coach te werken om deze 5 redenen:

1. Meer toewijding: als je instapt in een coaching traject ga je meer toegewijd zijn, want je hebt immers een financiële en tijds-investering gemaakt. Bovendien is er met een coach aan je zijde net iets meer druk om te doen wat je gezegd had. Dit helpt je om je doelen te bereiken.

2. Zicht op je blinde vlekken: als je jezelf zou coachen of onderwijzen, zullen er altijd blinde vlekken blijven. Bepaalde gewoontes, patronen of overtuigingen die jou tegenhouden maar die je van jezelf niet opmerkt. Ik help je om deze blinde vlekken bloot te leggen.

3. Je gaat sneller: in mijn traject van 3 maanden word je regelmatig opgevolgd en ga je stappen zetten. Op die manier ga je sneller vooruitgang boeken. Na 3 weken kun je al resultaat verwachten. 

4. Een op maat gemaakt plan: als coach kan ik je alle verschillende tips/adviezen aanraden rond een bepaald topic met alle voor- en nadelen per methode. Op die manier kun jij heel snel een methode kiezen die voor jou past.

5. Efficiënter, tijdsbesparend en goedkoper: Een coach heeft zich al door alle lectuur en theorie geploeterd waardoor jij dat niet meer moet doen en je je gewoon kan focussen op het implementeren. Dit is veel efficiënter dan wanneer jij dit zou gaan doen en bespaart je tijd (en dus geld).

Als coach kan ik jou in het Get Shit Done programma helpen op een snellere, efficiëntere manier dan dat je jezelf zou kunnen helpen.

Als je niets verandert aan je manier van werken, zul je je gestrest blijven voelen en je doelen niet bereiken. Het zal niet plots magisch rustig worden.

Get Shit Done programma

Wil je graag zeker weten als het programma iets voor jou is of heb je nog vragen? Stuur me een e-mail en dan plannen we een korte kennismakingscall in (elisa.vergote@ludens-coaching.be). Dan maak ik een halfuurtje voor je vrij en kun je me al jouw vragen stellen! 

Top