Back to work challenge

20,00 excl. BTW

3 dagen meer productiviteit, tijd en focus op wat er écht toe doet!

Je kent het wel…
​​In je hoofd heb je allerlei ideëen maar toch is het lastig om hier effectief mee aan de slag te gaan.

​Geen tijd.
​Geen energie.

​En zo blijft het bij dromen en daarmee ook heel wat onrust in je hoofd.
​“Misschien heb ik daar over enkele maanden tijd voor”, denk je.
​Je hebt het misschien zo druk met vanalles dat je niet eens doorhebt dat je eigenlijk helemaal niet aan je doelen aan het werken bent.

​Wat doet er nu echt toe?
​Waar wil je staan met je bedrijf over 1 jaar?
​Waardoor laat jij je afleiden?

Door deel te nemen aan de Get Back To Work challenge ga jij tijd voorzien in je agenda om voor je doelen echt de juiste acties te gaan ondernemen. Geen excuses meer, bye bye uitstelgedrag. En eens je de eerste stappen hebt gezet, is alles mogelijk!

Categorie:

Beschrijving

Wat is het?

In de Back To Work Challenge ga je 3 dagen lang dedicated aan de slag met je doelen. Je voorziet 2u per dag in de ochtend om “samen” te werken aan de projecten die je al even uitstelt of heel graag gedaan wil krijgen zoals bv. een nieuw aanbod uitwerken, je salesfunnel opzetten, die wereldreis plannen of een cursus die al weken stof ligt te vergaren. Je weet wel, de taken die al even om je aandacht schreeuwen maar waar je toch niet lijkt aan toe te komen.

In deze week wordt je geïnspireerd en gemotiveerd om 3 dagen lang je ochtend te starten met een werkblok vol focus en productiviteit. Van deze fijne start zul je de hele dag de positieve effecten voelen! Doordat iedereen werkt aan zijn/haar project maar we de camera aan laten staan en het geluid uit, zul je je beter kunnen focussen. Bovendien werken we volgens het Pomodoro principe. Een wetenschappelijk aangetoonde methode die tal van voordelen heeft:

 • Uitstelgedrag voorkomen
 • Meer gefocust blijven
 • Meer voldoening uit je werk
 • Gestructureerd te werk gaan
 • Beter inzicht in hoe lang je taken duren
 • Jezelf motiveren

Voor slechts 20 euro kun je al deelnemen aan deze boeiende week. Sluit 2021 af vol focus en het  bereiken je doelen! Verwacht je aan een week vol inzichten, resultaten, fun en efficiëntie. Ben jij erbij van maandag 20 december tot en met woensdag 22 december?

Wat krijg jij gedaan als je 1 week gaat focussen op je doelen?

We kennen het allemaal wel. In je hoofd heb je allerlei ideëen maar toch is het lastig om hier effectief mee aan de slag te gaan. Geen tijd. Geen energie. En zo blijft het bij dromen en daarmee ook heel wat onrust in je hoofd. “Mischien heb ik daar over enkele maanden tijd voor”, denk je. Je hebt het misschien zo druk met vanalles dat je niet eens doorhebt dat je eigenlijk helemaal niet aan je doelen aan het werken bent. Wat doet er nu echt toe? Waar wil je staan met je bedrijf over 1 jaar? Waardoor laat jij je afleiden?

Door deel te nemen aan deze challenge ga jij tijd voorzien in je agenda om hiervoor echt de juiste acties te gaan ondernemen. Geen excuses meer, bye bye uitstelgedrag. En eens je de eerste stappen hebt gezet, is alles mogelijk!

Door de energie van de groep, mijn support en onze dagelijkse check-in momenten wordt je aangemoedigd om er helemaal voor te gaan!

Stop dreaming, start doing.

Voor wie is de Get Back to Work challenge?

De challenge is er voor iedereen die graag een productieve week wil en haar/zijn ochtend gefocust wil starten. Je wilt graag tijd creëren om aan je doelen te werken maar hebt ook een stok achter de deur nodig. Op die manier zorg je ervoor dat 2021 sterk wordt afgesloten! De challenge kan dus interessant zijn voor ondernemers, werknemers, studenten en iedereen hier tussenin.

Praktische informatie

 • 20 euro
 • Back to work challenge
 • Maandag 20 december tot en met woensdag 22 december
 • Voor slechts 6,66 euro per dag heb jij een productieve werkdag, die efficiënt en zonder afleiding verloopt. Hoe heerlijk is dat!

Wat is er inbegrepen in de challenge:

 • Op zondagavond 19 december van 18u – 19u is er een online sessie waarin we samen jouw doelen gaan opmaken voor de week en een planning opmaken. Op die manier heb je heel scherp wat je wilt doen en kun je op maandagochtend meteen starten! Deze videocall wordt ook opgenomen dus kun je nadien nog (her)bekijken.
 • Dagelijkse mogelijkheid tot deelname aan de focusuren (7u30 – 9u30) waarin iedereen met de camera aan, geluid uit werkt volgens de Pomodoro methode.
 • Toegang tot de Facebook groep waarin we elkaar gedurende 3 dagen gaan ondersteunen, inspireren en motiveren. Ik deel er dagelijkse tips, check-in momenten rond je doelen en je mag me alle vragen stellen.
 • Planning en doelen templates die je zoveel kunt hergebruiken als je wilt.
 • Focus playlist die je kunt gebruiken tijdens de focusuren.

FAQ

Ik moet die week werken. Kan ik meedoen?

Yes, deze challenge is net bedoeld voor mensen die aan het werk zijn en graag een week écht gefocust willen werken. Per dag kun je 2u blokkeren in je agenda van 7u30 – 9u30. In die uren kun je werken aan de taken die voor jou belangrijk zijn. Ik raad je om deze werkblokken te gebruiken voor taken waar je anders niet aan toe komt: iets die je al lang uitstelt of iets die bijdraagt tot je doelen. De rest van de dag ben je vrij om zelf in te vullen zoals je wilt! Dat zorgt ervoor dat deze challenge zowel geschikt is voor studenten, personen in loondienst of ondernemers. Voor de start van de week is er een sessie zodat jij heel goed weet met welke taken je aan de slag kunt gaan.

Welk werk kan ik doen tijdens de challenge?

Jij mag zelf kiezen welk werk je precies doet. Er is op zondagavond een sessie voorzien waarin we jouw doelen gaan scherp stellen en een planning opmaken. Op die manier weet je exact waar je elke dag kunt aant werken. Deze week is natuurlijk het ideale moment om taken te volbrengen waar je normaal geen tijd voor hebt zoals bv. eens grote kuis in je mailbox, een cursus vervolledigen, blogartikels schrijven, een boek samenvatten. Aan jou de keuze 😊.

Ik kan niet aanwezig zijn bij alle sessies. Kan ik dan meedoen?

De voorbereidende sessie op zondagavond wordt opgenomen dus deze kun je herbekijken wanneer je wenst. De sessies daarna worden niet opgenomen aangezien dit weinig nut heeft (er wordt geen informatie gedeeld, iedereen is aan het werk). Je hoeft zeker niet bij alle sessies te zijn. Het gaat er vooral om dat je die week aan je doelen werkt en dat kan ook eens op een ander moment zijn. De werksessies dienen vooral ter ondersteuning.

Is het mogelijk om een factuur te krijgen van deze challenge?

Jazeker! Mail gerust naar Elisa.vergote@ludens-coaching.be om de factuur te ontvangen

Ik heb nog een andere vraag!

Geen probleem. Mail gerust al je vragen naar elisa.vergote@ludens-coaching.be

Top