Get Your Shit Together pakket

19,99 excl. BTW

Hallo daar,
Wat goed van jou dat je van de 4,2 miljard webpagina’s net op deze bent terecht gekomen.
Goeie keuze!
Laat me raden… je bent wat ze noemen een ondernemer: iemand die officieel zijn shit together heeft, maar achter de schermen al eens met een kleine mental breakdown vast zit.
Feels familiar?
No worries, je bent zeker niet alleen!
I’m here to help you.

 

Categorieën: ,

Laten we starten met de schade even op te meten…
Ga nu in je gedachten even terug naar vorige week.

Op een schaal van nul tot tien: in welke mate had je je shit together?

  • 10 = Ik had mijn shit zooooo together dat ik zelfs nog tijd over had om mijn eigen brood te bakken en origami figuurtjes te plooien in de vorm van flamingo’s.
  • 0 = Ik zat zondag om 6u ‘s ochtends in m’n pyjama mails te beantwoorden én me af te vragen of ik toch niet beter voor een leven als postbode had gekozen.

Zat je er ergens tussenin?
Aha, da’s goed nieuws!
Dan heb je maar een klein duwtje in de rug nodig om je shit helemaal together te krijgen.

Ja maar… wacht eens even.
Ik ben wel een kritische persoon die niet zo maar alles koopt van op internet.
Good for you, I like you –  you little rebel. 😉
Ik geef je graag nog wat meer uitleg hierover.

Wat maakt dit pakket zo geniaal?
Het ‘Get Your Shit Together’ pakket is als een mini-coach die je helpt met je tijd beter in te delen. Dit op een manier die past bij jezelf, zodat het gedaan is met voortdurend achter je to do’s aan te hollen!

Stap voor stap ga je door een reeks oefeningen waardoor je:

  1. Zicht krijgt op wat je exact wilt bereiken. In een ideale wereld, hoe zou je leven er uit zien? En hoe kan je er vandaag al een stapje dichterbij komen?
  2. Bewust beslissingen neemt over de ‘soort van ondernemer’ die je wilt zijn. Ben je iemand die al dan niet op zaterdag werkt? Heb je vaste meeting-momenten? Op welke vragen ga je al dan niet in?
  3. Werkt aan de juiste dingen op het juiste moment. Gedaan met multitasking! Dit pakket helpt je om niet alleen je prioriteiten te stellen, maar deze ook door te voeren. Wat is realistisch om deze maand te doen? Deze week? Vandaag?

Nu hoor ik je al denken… “Ja maar, ik heb al die timemanagement tips al geprobeerd. Ben ik hier dan wel nog iets mee?”
Yes you are! Want dit pakket is zoveel meer dan losse tips of oefeningen. Het is een methode die ik door de jaren heen heb ontwikkeld aan de hand van coaching-gesprekken met tal van ondernemers! Het heeft trials & errors doorstaan. Brutale feedback gekregen. En nu kan ik je eindelijk met zekerheid zeggen: het werkt om je shit together te krijgen.

Waarom werkt het zo goed?
Twee redenen:

  1. Je hoeft er niet bij na te denken. Volg gewoon het stappenplan en de checklists in het pakket. Geen gedoe met uitpluizen wat de beste oefeningen zijn die je verder kunnen helpen, geen tijdverlies door alle timemanagement boeken te lezen die er bestaan. Volg simpelweg de instructies en m’n tips en ik beloof je dat je onmiddellijk meer rust in je hoofd zal krijgen én je doelen behaalt in no time!
  2. Het is recycleerbaar. Eens je je shit één keer together hebt gekregen, kan je het pakket hergebruiken voor een variëteit van verschillende soorten shit. Elke week, elke maand, elke dag. Ja hoor, zelfs elk jaar! De templates en oefeningen die je er in terug vindt, kan je hergebruiken to infinity and beyond.

Dus waar wacht je nog op?
19,99 euro in ruil voor meer mentale rust en stabiliteit zodat jij je doelen kan waarmaken…
Da’s echt niet overdreven è.

Doe je toekomstige zelf een plezier en test het eens uit.

Deze mensen gingen je voor:

Ik vond het pakket supergoed omdat Elisa heel veel praktische tips geeft die ik meteen kon toepassen. Het pakket was voor mij een grote meerwaarde waar ik steeds naar teruggrijp als het druk is. Ook de braindump template gebruik ik regelmatig als ik aan het piekeren ben en in mijn hoofd blijf zitten.
5/5
Ik besef door de verschillende stappen te doorlopen dat mijn planning helemaal niet realistisch en haalbaar was. Nu durf ik meer keuzes te maken en “nee” te zeggen o.b.v wat mijn prioriteiten en doelen zijn van de week. Ik voorzie ook meer reservetijd en evalueer wekelijks mijn planning zodat ik ook met een meer voldaan gevoel het weekend kan starten.
5/5
Door het pakket ga ik nu alles gaan inplannen. Doordat mijn prioriteiten duidelijk zijn kan ik beter grenzen stellen en ervaar ik meteen veel meer rust omdat ik weet dat alles wat ik wil doen ingepland staat. Ik ben me ook veel meer bewust van mijn energielekken. Ik verloor bv. heel veel tijd aan social media en transport, door dit slim in te plannen kan ik hier tijd op besparen.
5/5
Top