Maak kans op een gratis coaching sessie van 45 minuten

Het is mijn missie om ondernemers te begeleiden om hun grootste doelen te behalen d.m.v. meer focus, planning en structuur. Ik vind het belangrijk om ondernemers in verschillende fases te helpen en om op de hoogte te blijven van de vragen waarmee je zit.

Daarom selecteer ik elke maand drie ondernemers voor een gratis coaching sessie. Voorafgaand aan het gesprek analyseer ik jouw antwoorden zodat ik je tijdens de sessie minimaal drie waardevolle, concrete tips kan geven waarmee je echt aan de slag kunt. 

Als je geselecteerd bent voor de sessie contacteer ik jou persoonlijk om een datum en tijdstip te plannen. Indien je niet geselecteerd bent, krijg je geen bericht maar je mag altijd opnieuw mee doen de volgende maand.

In de coaching sessie gaan we aan de slag met jouw doelen, focus, planning & prioriteiten. Ik geef je concrete handvaten waarmee je verder aan de slag kunt en je je meteen minder overweldigd voelt door al je to-do’s & plannen.  Kortom, alle zaken die ervoor zorgen dat jij vanaf nu productiever kunt werken! De sessie wordt ingepland op een moment dat voor beiden past via een online videocall.

Top