Get Shit Done groepscoaching programma

Ik help jou als solopreneur naar een bedrijf als een geoliede machine waarin jij als ondernemer de chille CEO van je agenda, energie en omzet bent.
 

Jij bent een hardwerkende ondernemer die dag in, dag uit bezig is met je zaak. Je bent gepassioneerd bezig met wat je doet, je hebt alles over voor je klanten en hebt een supermooie missie om te delen met de wereld. 
 
Maar je wilt je niet constant overweldigd voelen en ook eens tijd hebben voor jezelf of de zaken die er écht toe doen zoals je geliefden of hobbies.
 
Je wilt dat je lange werkweken niet voor niets zijn: je omzet kan beter en je wilt meer rust ervaren.
 

Is dit voor jou herkenbaar? 

Stop met aanrommelen en ga voor meer vrijheid, tijd en omzet

We hebben allemaal dezelfde hoeveelheid tijd in een dag. Beyoncé, de president van Amerika, jij en ik. Hoe kan het dat sommige mensen dan zoveel meer bereiken in zoveel minder tijd?

Dat heeft allemaal te maken met planning, structuur en focus. Als je je dromen wilt realiseren, dan zijn dat de  belangrijkste dingen om aan te werken.  Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om gestructureerd te worden en op die manier een succesvol bedrijf uit te bouwen.

Je moet alleen even weten hoe. Als je het “spel” van focus, structuur en planning snapt, dan krijgt je bedrijf (en jijzelf!) een enorme boost. Op dit moment laat je ontzettend veel kansen liggen voor je bedrijf, je weet dat er meer in zit.

Maar als je  alleen maar blijft gaan, gaan en gaan en geen tijd neemt om stil te staan, blijf je als een kip zonder kop rennen en veranderd er niets.

 

 

Hoe fijn zou het zijn als jij:

 • Niet harder hoeft te werken, maar slimmer kan werken
 • Je bedrijf als een geoliede machine kan runnen
 • Weten hoe je je doelen kunt bereiken met meer rust en vertrouwen
 • Groei van je omzet op een strategische manier
 • Rust in je hoofd
 • Minder uitstellen, meer structuur en focus
 • Tijd om al jouw fantastische ideëen uit te werken.

Misschien heb je al eens een cursus time management gevolgd of gebruik je een planner. Je werkt misschien al met een freelancer die enkele taken van je overneemt. Of je hebt een fancy productiviteitstool maar geraakt er eigenlijk niet aan uit.

Vaak zijn deze zaken maar klein stukjes van de puzzel. Het gaat ook over of je de juiste taken doet die bijdragen tot je doelen, op welke manier je je tijd besteedt of je efficiënt werkt en hoe het zit met je werkplezier en energie. In mijn traject focus ik op deze gehele puzzel van alle deeltjes.

Dit is wat Trees Accou (copywriter) vond van mijn coaching:  

“De coaching van Elisa kwam er op een moment dat mijn bijberoep heel hard begon te gaan. Ik kan eerlijk zeggen dat ik zonder haar hulp al verdronken was in alle taken die op mijn lijstje staan. Ze leerde mij prioritiseren, plannen, nee zeggen én vieren. Als je niet op tijd incheckt bij jezelf, doe je maar wat en werk je niet naar je doelen toe.” 

 

 
 

 

Het groepsprogramma is op jouw lijf geschreven als je:

 • Graag zelfstandig aan de slag gaat met de modules en deze op je eigen tempo wil volgen maar ook graag de accountability van een coach wilt.
 • Op zoek bent naar een groep van gelijkgestemde ondernemers die net zoals jij graag willen werken aan hun bedrijf.
 • Met volle overtuiging en passie al minimum 1 jaar ondernemer bent. 
 • Je wilt groeien met je bedrijf maar daar geen burn-out voor over heeft.
 • Echt klaar bent om actie te ondernemen en je organisatie onder de loep te nemen
 • Chaotisch en/of creatief bent en worstelt met thema’s zoals focus, structuur, planning, uitstelgedrag, perfectionisme, “nee” zeggen, doelen behalen, je overweldigd voelen, prioritiseren en time management 

3 maanden gaan we aan de slag a.d.h.v. 8 videomodules:

 • Module 1 – Doelen stellen: In deze module gaan we breder kijken naar jouw leven en waar je naartoe wilt met je zaak. Vandaar gaan we haalbare doelen stellen die je deze ook écht gaat bereiken.
 • Module 2 – Mindset: We gaan onderzoeken welke overtuigingen je helpen en welke jou tegenhouden en hoe je deze kunt gaan veranderen. Je mindset over productief zijn is ontzettend belangrijk voor je geluksgevoel tijdens je werk.
 • Module 3 – Planning:  Hierin leer je hoe je een planning kunt opstellen die past in jouw leven en hoe je deze kunt volhouden. Jij bepaalt zelf hoeveel je gedaan wilt krijgen op een dag! 
 • Module 4  – Focus: Je gaat aanleren hoe je van focus een gewoonte kunt maken en welke structurele aanpassingen er nodig zijn om je beter te kunnen focussen. Ik leer je ook hoe je eindelijk van al die afleidingen zoals je gsm & mail kunt afgeraken.
 • Module 5 – Efficiënt versus effectief werken: Hierin gaan we kijken naar enkele principes die je zullen helpen om te prioritiseren en ook naar slimme systemen installeren om je business meer automatisch te laten draaien.
 • Module 6 – Batterij management: Je leert hoe je meer “nee” kunt zeggen en je eigen energie kunt managen zodat je productief kunt zijn maar ook in rustmodus kunt gaan wanneer je dit nodig hebt. Altijd maar doorgaan is niet het antwoord! 
 • Module 7 – Uitstelgedrag:  Ik toon jou hoe je ervoor kunt zorgen dat je eindelijk taken gaat afwerken die je uitstelt. Perfectionisme, faalangst of afleiding? Klaar daarmee! 
 • Module 8 – Jouw persoonlijk focus plan: Ik zorg dat je het programma afrondt met een persoonlijk plan zodat je niet terug in je oude gewoontes vervalt.

Je ontvangt toegang tot de modules en werkboeken met opdrachten en kunt deze zelfstandig doorlopen. In onze 1-op-1 gesprekken en de groepssessies gaan we hier telkens nog dieper op in zodat je de materie ook écht kunt gaan integreren.

 

Hallo, ik ben Elisa, jouw structuur coach!

Mijn vrienden zouden mij omschrijven als iemand heel gedreven die weet wat ze wil. Iemand enthousiast, goedlachs en met veel energie. Een teamplayer die andere in beweging kan brengen en impact heeft op een groep. Ze zouden waarschijnlijk ook zeggen dat ik goed advies kan geven, weinig geduld heb en heel erg hangry kan zijn. Als ze een issue hebben, bellen ze mij want ik weet altijd wat te doen.

Ik heb zelf gewerkt in grote bedrijven, bij start-up’s en 2 bedrijven opgericht. Tijdens de oprichting van mijn 1e bedrijf, in combinatie met een job in loondienst werd het me allemaal te veel: ik evolueerde richting een burn-out.

Ik had geen andere keuze dan te leren hoe ik productief, georganiseerd en efficiënt kon werken maar vond hier heel weinig resources over. Enkele time management tips gingen me niet verder helpen…Na jarenlang zelf researchen, experimenteren en kennis vergaren ontwikkelde ik mijn eigen methode.

Bij veel solopreneurs merk ik een sterk verlangen naar vrijheid. Ik vind het zo jammer om te zien dat gepassioneerde ondernemers die echt goed zijn in hun vak, dit niet bereiken door een gebrek aan ondernemers skills. Je kunt het immers leren om meer gestructureerd door het leven te gaan! 

En daar ga ik jou bij helpen. Door mijn eigen methode toe te passen bij de opstart van mijn bedrijf had ik na minder dan 6 maanden al een uitverkochte lancering, 10k omzet/ maand en ik ging van 500 naar 1500 volgers. Bovendien ging ik van 65u werken naar 30u werken per week op enkele maanden.

Ik werk hierbij jaarlijks 3 maanden vanuit het buitenland zonder aan omzet in te boeten. In die 30u manage ik mijn eigen bedrijf met gemiddeld zo’n 15-tal coaching klanten tegelijk en beheer ik 4 andere bedrijven als online business manager.

En dat allemaal met veel plezier, rust en vertrouwen. Ik geloof er heilig in dat dit niet had gekund zonder focus, strategie, structuur en planning. Ook jij kunt dit, en ik kan je vertellen hoe.

Als structuur coach en online business manager weet ik exact waar jij tegenaan loopt en wat er nodig is om jou als ondernemer en je zaak naar het volgende niveau te brengen.i

Wat is er allemaal inbegrepen in het traject?

 • Het groepsprogramma duurt 3 maanden en start opnieuw in het najaar van 2022.
 • Tweewekelijks een coaching sessie van 1u in groep tijdens de kantooruren (moment nog later te bepalen, replay blijft beschikbaar)
 • 3 x 30 min. een 1-op-1 coaching sessie met mij
 • Toegang tot de Get Shit Done School: 7 keer een nieuw werkboek & videomodule met tips en oefeningen waar je levenslang toegang toe hebt en op je eigen tempo kunt doorlopen. Bovendien vind je hier ook nog extra templates en checklists rond plannen, doelen en focus
 • Maandelijks 2u focusuren: hierin werkt iedereen met de camera aan en geluid uit volgens de Pomodoro methode om zo in optimale focus te werken aan een taak die je zaak écht vooruit helpt (optioneel) (in groep, optioneel)
 • Support & accountability community met de andere coachees (max. 6 personen per groep)
 • Je ontvangt 4 bonussen:
   • Een stappenplan om je omgeving te organiseren (t.w.v. 37 euro): krijg jij weleens stress door alle rommel op je werkplek of kan je computer wel eens een opruimbeurt gebruiken? Met dit stappenplan gids ik je door de belangrijkste stappen voor een opgeruimde mentale, fysieke en digitale omgeving!
   • Een werkboek over gewoontes (t.w.v. 49 euro): we hebben allemaal wel zo onze goede en slechte gewoontes. Je hebt misschien al talloze keren geprobeerd om van die slechte gewoontes af te geraken, maar het lijkt je maar niet te lukken. In deze module toon ik je hoe je goede gewoontes kunt aanleren en slechte gewoontes kunt afleren, met inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek.
   • Een template over lanceren (t.w.v. 49 euro): een lancering van een nieuw product of dienst kan enorm stresserend zijn, waar start je in godsnaam? Met een degelijke planning en voorbereiding sta je meteen 10 stappen verder én wordt het aangenamer. In deze module toon ik je hoe ik dit aanpak.
   • Een overzicht van mijn 100 favoriete tools (t.w.v. 37 euro): Ik deel met jou mijn 100 favoriete tools die ik regelmatig gebruik om zo uren per week te besparen en efficiënter te werken. 

Alle praktische informatie op een rijtje:

 • De kostprijs van het traject: Jouw investering bedraagt 797 euro (excl. BTW). Je kunt dit bedrag op voorhand betalen maar het is ook mogelijk om dit in 2 of 3 termijnen te betalen gedurende het traject (zonder meerkost). Daarnaast bied ik je ook een “niet tevreden, geld terug” garantie. Als je het programma volledig doorlopen hebt maar toch niet tevreden bent, geef ik je zonder gedoe je geld terug. Zo overtuigd ben ik nu eenmaal dat het je zal helpen! 
 • Startdatum: Het programma start in het najaar van 2022 en duurt 3 maanden.
 • Deelnemers: er zijn maximaal 10 plaatsen in het traject.
 

Welke resultaten mag je verwachten uit het programma:

 

Ik help jou als solopreneur in 3 maanden naar een bedrijf als een geoliede machine waarin jij als ondernemer de chille CEO van je agenda, energie en omzet bent. 

Heb jij ook al vaak gedacht dat het over enkele weken wel rustiger wordt en je dan eindelijk eens je ideëen écht gaat uitwerken? Je gaat dan niet langer uitstellen en je administratie netjes bijhouden. Maar…helaas komt dit magische moment er nooit. Je hebt thuis en professioneel heel wat ballen hoog te houden en dat overweldigd je. 

Je zou het liefste van al even op de “pauze” knop willen drukken zodat alles even stopt. Je wil veel liever meer tijd besteden aan de zaken doen waar je gepassioneerd door  bent met veel goesting en die je zaak laten groeien. Aan het einde van de dag wil je tevreden terugkijken op een fijne werkdag waarin je een stapje dichter staat bij je doelen. 

Misschien herken je het volgende wel: 

 • Je bent met volle overtuiging in het ondernemerschap gestapt om meer vrijheid te ervaren maar dat valt nu toch dik tegen. Je vraagt je af hoe andere het in godsnaam allemaal bolwerken. 
 • Je werkt lange werkweken en graag maar haalt er naar je gevoel te weinig uit. 
 • Je bent gepassioneerd door wat je doet maar vind de rompslomp die komt kijken bij het ondernemerschap vervelend 
 • Je zorgt niet goed voor jezelf: je eet soms je avondeten achter je bureau of ligt in je bed nog te piekeren over je zaak.  

“De grootste leugen die je jezelf kunt vertellen is dat het plots rustiger zal worden. Dat wordt het niet. Het is aan jou om actie te nemen richting die business met meer rust, focus en omzet. En daar kan ik je bij helpen.”

Get Shit Done Groepsprogramma

FAQ

Al jouw vragen over het Get Shit Done traject beantwoord!

Wat is het verschil tussen het 1-op-1 coaching programma en het groepsprogramma? In het groepstraject heb je zowel een persoonlijk element als een traject die je in groep doorloopt: je krijgt dezelfde inhoud maar minder persoonlijke begeleiding. Je kunt wel terecht in de besloten groep (waar je vragen kunt stellen of je ervaringen kunt delen) en er zijn ook tweewekelijkse groepscall waarin we dieper ingaan op de materie. Er zijn maximum 10 plekjes. Het prijskaartje is ook lager. In het 1-op-1 traject vind je het neusje van de zalm: Een volledig persoonlijk traject met maximale begeleiding wanneer jij er nood aan hebt. Je hebt tijdens weekdagen een rechstreeks lijntje met mij en kunt al je kleine en grote vragen met mij delen, ik kijk documenten na, denk met je mee en er zijn dubbel zoveel persoonlijke calls zodat je een dikke stok achter de deur bent om er echt mee aan de slag te gaan. Het prijskaartje is ook hoger.

Hoe persoonlijk is het traject? Het is een groepsprogramma dus de persoonlijke begeleiding is minder dan in het 1-op-1 progamma. Maar ik zorg ervoor dat je tijdens het groepsprogramma voldoende individuele aandacht krijgt. Je ontvangt elke week een nieuwe videomodule en werkboek met oefeningen. In onze tweewekelijkse groepsessies van 1u bespreken we de belangrijkste take-away’s van de modules, hoe jij het kunt gaan toepassen in je business en de vragen die je nog hebt. In de 1-op-1 sessies duik ik met je mee in je organisatie om zeker te zijn dat je alles goed kunt implementeren. In onze accountability community kun je ook leren van elkaar en mij vragen stellen. Wil je graag een volledig gepersonaliseerd traject volgen? Kijk dan even naar mijn 1-op-1 programma.

Hoeveel tijd kost het traject voor mij? Het gehele traject duurt 3 maanden. Je ontvangt 7 keer een nieuwe videomodule en werkboek met oefeningen. Dit zal telkens ongeveer een uur duren per week om te bekijken en aan te vullen. Daarna bespreken we deze module en de oefeningen in onze tweewekelijkse groepssessies van 60 minuten. Bovendien spreken we elkaar ook 3 keer 1-op-1 30 min. Ik zou dus rekenen op zo’n 1,5u gemiddeld per week dat je bezig bent met de oefeningen, de modules bekijken en coaching. Dit klinkt veel maar dit is een investering om meer tijd te gaan besparen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je door dit traject te gaan volgen net bewuster wordt van je tijdsbesteding en ook tijd gaat besparen. 

Is het traject enkel met een online leeromgeving? Nee, in dit traject is er zowel een online leeromgeving waar je toegang tot krijgt maar ook individuele begeleiding en begeleiding in groep. Bij dit programma zal het dus niet gebeuren dat je het gaat uitstellen of nooit aan de slag gaat met alle theorie omdat ik jou stok achter de deur bent.

Voor wie is het traject bedoeld? Voor alle mensen met een eigen bedrijf (in hoofd-of bijberoep). Tot mijn klanten behoren kennisondernemers (zoals bv. coaches, consultants en marketeers) maar ook creatieve ondernemers (zoals bv. fotografen, copywriters en illustrators) online ondernemers, CEO’s in een start-up of scale-up en eenmanszaken. Behoor je hier niet toe maar wil je ook graag meer focus & planning? Contacteer me voor de mogelijkheden via een e-mail naar elisa.vergote@ludens-coaching.be

Ik ben nog geen zelfstandige of zelfstandige in bijberoep, is het traject dan ook voor mij? Dat kan eventueel maar is te bekijken per persoon. Contacteer me voor de mogelijkheden via een e-mail naar elisa.vergote@ludens-coaching.be en ik bekijk graag met jou als er een match is. Elk traject is persoonlijk dus we vertrekken vanuit jouw situatie & noden. 

Hoe weet jij wat ik nodig heb als strategie? Ik bied je steeds verschillende methodes aan zodat jij kunt gaan experimenteren en evalueren wat je nodig hebt om gefocust & gestructureerd te werken. Als coach ken ik de voor- en nadelen van elke methode en de belangrijkste valkuilen zodat jij meteen kunt experimenten met methodes die passen binnen jouw bedrijf en jouw persoonlijkheid.

Welke topics komen er aan bod in het traject? Mindset – productiviteit – planning- focusgewoontes – uitstelgedrag – breinvriendelijk werken – perfectionisme – grenzen stellen – energy management – automatiseren van je taken – tools & systemen – doelen stellen – je overweldigd voelen – je ideale tijdsbesteding – je eigen productief ritme.

Is er een specifieke methode die ik ga aanleren? Ik leer jou mijn framework aan om optimaal gebruik te maken van je tijd. Daarnaast gaan we vooral veel experimenteren, jezelf beter leren kennen, nieuwe gewoontes ontwikkelen, de organisatie van je bedrijf onder de loep nemen en denk ik met je mee als je tegen bepaalde issues aanloopt. 

Heb ik onbeperkt toegang tot de video’s en de werkboeken? Yes, de videomodules en de werkboeken zijn voor jou dus je kunt deze eindeloos opnieuw gebruiken. Ook de coaching sessies worden opgenomen indien gewenst dus deze kun je ook later nog eens opnieuw bekijken.

 

Is er nog iets onduidelijk of heb je een vraag? Stuur me gerust een mail en ik help je graag verder: elisa.vergote@ludens-coaching.be

 
Top