Online training focus

49,00 excl. BTW

Help, ik ben constant afgeleid!

Je hebt zoveel dromen en ideeën, maar toch slaag je er vaak niet in om hier effectief ook aan te werken. Instagram is soms zo verleidelijk en ook je collega’s, klanten, kinderen of Netflix bevorderen niet altijd je focus. Nochtans heb je jezelf voorgenomen om er vandaag écht voor te gaan! Je gsm aan de kant en huppa, gaan met die banaan!

Helaas, na een uurtje ben je eraan voor de moeite en wordt je terug opgezogen door alles behalve de taak die je vandaag wilde afwerken. Je wordt helemaal moedeloos van deze vicieuze cirkel waar je in zit. Op deze manier is het natuurlijk moeilijk om je bedrijf te laten groeien en voel je je nog meer schuldig en overweldigd. En die takenlijst? Die wordt alleen maar langer en langer… .

Je kijkt soms jaloers naar andere ondernemers die er wel in slagen om hun doelen te behalen en elke dag gefocust te werken. Hoe doen ze het toch?!

Categorie:

Beschrijving

Herken je deze situaties:

 • Je verspilt elke dag veel tijd aan sociale media en het internet. Dit frustreert je, maar je weet niet hoe je uit deze cirkel moet geraken.
 • Je hebt al heel wat pogingen ondernomen om meer gefocust te werken, maar toch lijkt er altijd iets tussen te komen.
 • Je hebt altijd heel veel tabbladen open staan op je laptop, die zul je ooit wel eens bekijken (als je tijd hebt!).
 • Je lijkt altijd van het ene naar het andere project te springen zonder echt iets af te werken
 • Het voelt vaak alsof je veel aan het werk bent, maar toch bereik je niet de resultaten die je wilt.

Focus management is ontzettend belangrijk als ondernemer. Toch leren we dit niet op school (hoe awesome zou dat zijn!) en worstelt iedereen hier wel eens mee. Hoe beter jij weet hoe je gefocust kunt werken, hoe minder tijd je verspilt en hoe beter je resultaten zullen zijn. Jouw doelen liggen op die manier binnen handbereik!

In deze training leer ik jou hoe je op een structurele manier kunt zorgen voor meer focus in je dagelijkse manier van werken. Hoe kun je je werkschema opbouwen zodat het afgestemd is op jouw productief ritme? Welke elementen heb jij nodig om gefocust te kunnen zijn? Hoe beter je jezelf leert kennen, hoe gemakkelijker je zult weten hoe je gefocust aan het werk kunt. Daarnaast geef ik je ook nog enkele trucjes mee voor als het toch niet lukt om te focussen. Snelle tips waar je meteen mee aan de slag kunt!

5/5

“Wat ben ik blij dat ik geïnvesteerd heb in deze training! Het heeft echt mijn ogen geopend. Ik weet nu dat ik ook gefocust kan werken en het geen deel is van mijn persoonlijkheid. Ik ben zo blij dat ik nu veel meer gedaan krijg dan vroeger op minder tijd. Hierdoor heb ik meer tijd voor mijn zoontje en dat is echt goud waard!” (Cécile, binnenhuisarchitecte)

 
 

Ik kan zelf niet zeggen hoe vaak ik tips om beter te focussen heb gegoogeld. Helaas is er geen pasklare oplossing voor afleiding. We leven nu eenmaal in een maatschappij die constant je aandacht probeert te trekken: we werken in co-working kantoren, iedereen heeft een gsm en adverteerders betalen heel veel geld voor jouw aandacht. Waar we dan wel kunnen naar streven? Focus management. Jezelf beter leren kennen, je omgeving hierop instellen en goede gewoontes creëren die je focus bevorderen.

Door mijn eigen jarenlange zoektocht naar manieren om beter te focussen, heb ik een hele rugzak met handvaten, tips en tools om jou ook van dit vervelende probleem af te helpen! Door de samenwerking met tientallen klanten weet ik dat dit voor hen vaak een gamechanger is in hun business: beter kunnen focussen is het geheim van elke succesvolle ondernemer.

Dit is wat je gaat leren in de training:

 • Ik deel met jou de link tussen onze hersenen en focus: wat zorgt er nu precies voor dat we ons zo moeilijk kunnen focussen?
 • Ik toon jou de belangrijkste elementen die jouw focus tegenhouden op dit moment
 • Ik help je door een oefening jezelf beter leren kennen: wat zijn jouw valkuilen en hoe kun je betere focus gewoontes creëren?
 • Ik geef je meer dan 15 van mijn beste, praktische tips om meteen beter te kunnen focussen.
 • Door mijn stappenplan zullen internet, social media en je e-mail geen afleiders meer zijn.
 • Bonus: de apps, muzieklijsten en computer handigheidjes die ik elke dag gebruik om beter te kunnen focussen.

Als structuur coach weet ik exact waarom de meeste ondernemers het zo lastig hebben met focus. Ik help je om deze valkuilen te voorkomen met bewezen methodes uit mijn ervaring met tientallen coachees. We gaan op zoek naar een methode die werkt voor jou: met jouw persoonlijkheid, jouw business en jouw persoonlijke situatie. Er is geen one-size-fits-all!

 
 

De module vraagt slechts zo’n 1,5u van je tijd. Je volgt de cursus op een videoplatform, hij bestaat uit een video, een werkboek die je kunt invullen en enkele templates over dit onderwerp. Concreet en praktisch zodat je meteen aan de slag kunt. Je hebt onbeperkte toegang tot de cursus. Na aankoop ontvang je binnen de 48u toegang tot de cursus.

 
 

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt:

 
 
 
 
 1. Je weet jouw focus valkuilen en hoe je deze kunt vermijden.
 

2. Je gaat efficiënter om met je internet, je gsm en e-mail waardoor je beter kunt focussen.

 

3. Je hebt goede focus gewoontes gecreëerd voor jezelf waardoor je gefocust aan de slag kunt.

 

Dit krijg je allemaal als je de online training koopt:

 • Deze cursus wordt gegeven op een e-learning platform: je logt in en krijgt de videomodule te zien. Je hebt levenslang toegang. 
 • Werkboek die je kunt afdrukken of online invullen: Je hoeft niet zelf notities te maken, de opdrachten en tips staan in je werkboek.
 • Extra templates om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken:
  • Een braindump template
  • Doelen templates
  • Een stappenplan om je mentale, fysieke en digitale omgeving op te ruimen.

De kostprijs? 49 eur (excl. BTW)

100% geld terug garantie: vond je de training maar niks? Dan krijg je met heel veel liefde jouw geld teruggestort.

Zodra je de bestelling afrondt, krijg je binnen de 48u toegang tot het platform met de video’s en het werkboek. 

 
 

Hallo, ik ben Elisa, jouw structuur coach!

Ik heb zelf gewerkt in grote bedrijven, bij start-up’s en 2 bedrijven opgericht. Maar een aantal zaken zag ik overal terugkomen: een gebrek aan structuur, planning en focus, zowel op persoonlijk niveau als op organisatie niveau. Zo’n zonde! En ook bij veel ondernemers zie ik dit thema terugkomen. Ik vind het zo jammer om te zien dat gepassioneerde ondernemers die echt goed zijn in hun vak, zich laten tegenhouden door een gebrek aan deze skills. Je kunt het immers leren! En daar ga ik jou bij helpen. Door mijn eigen methode toe te passen bij de opstart van mijn bedrijf had ik na minder dan 6 maanden al een uitverkochte lancering, 10k omzet/ maand en ging ik van 500 naar 1500 volgers. En dat allemaal met veel plezier, rust en vertrouwen. Ik geloof er heilig in dat dit niet had gekund zonder focus, structuur en planning. Als ik het kan, kan jij het ook!

 
 
Ann-Sophie
Grafisch designer
Read More
Ik voelde me altijd zo beschaamd over mijn buitensporig Instagram gebruik: hierdoor miste ik soms een deadline of ging ik veel te laat slapen. Helemaal niet professioneel! Met de tips en handvaten die Elisa me gaf, gaat dit nu een stuk vlotter. Sindsdien heb ik elke deadline al gehaald en voel ik me gewoon veel rustiger. Als ik me even overweldigd voel, weet ik wat te doen om terug in the zone te komen en dat is fantastisch!”
Tom
Communicatie adviseur
Read More
Ik vond de training in het begin heel confronterend: geen idee hoe ik jaren heb kunnen werken zonder in te zien dat er zoveel tijd en energie verloren ging aan communicatie met mijn klanten. Door mijn concentratielekken beter in kaart te hebben, kan ik er nu ook veel beter mee omgaan. Ik start mijn dag met enkele focusuren waarop klanten me enkel in noodgevallen kunnen storen en dat alleen al geeft me zoveel rust en tijd. Bedankt Elisa, naar deze training was ik al heel lang op zoek!
Wout
Consultant
Read More
Ik wist eerst niet goed wat te verwachten van de training maar het gaat een stuk dieper dan ik vooraf had gedacht. Ik heb mijn manier van werken eens kritisch onder de loep genomen en merkte dat ik toch heel wat focus problemen had. Door beter te focussen kan ik de vrijdagnamiddag vrij nemen en dat resultaat had ik vooraf nooit gedacht! Elisa geeft echt hele concrete, praktische tips en leert je stap voor stap om je gewoontes aan te passen. Een aanrader!
Previous
Next

Klaar om meer gefocust en productief te werken?

Yes, leuk dat je meedoet! 

Zodra je de bestelling afrondt, krijg je binnen de 48u toegang tot het platform met de video’s en het werkboek. 

Jouw investering? 49 euro

 

Heb je nog vragen over deze online training? Dat mag! Stuur een mailtje naar elisa.vergote@ludenscoaching.be en ik help je graag verder!

 
 
Top